Az épületklímákról röviden

Körülbelül öt éve már csak olyan klímaberendezéseket gyártanak, amelyek mindegyike télen fűteni is tud. A lakossági split klímák a legegyszerűbb levegő-levegő hőszivattyúk. Ezért is nevezik őket hőszivattyús klímáknak. Jelenleg a központi fűtés gázkazánját kiváltó hőszivattyúk még viszonylag drágák. Azonban az egyszerű lakossági klímaberendezéseket olyan sok cég gyártja hatalmas darabszámokban, hogy az áruk szinte hihetetlen mértékben lezuhant. A klímaberendezéssel történő fűtés műszaki és gazdaságossági szempontjairól részletesen a www.futesek.hu oldalon írtunk. Jó szívvel azt javasoljuk, hogy ha olcsón kell egy kisebb lakás fűtését megoldani, akkor fontolja meg egy hőszivattyús multi-split, vagy helyiségenként egy mono-split klíma telepítését.

Amiért érdemes minket választani

Szakképesítés és tanúsítvány

A legfrissebb szakmai és jogi előírásoknak megfelelő szakképesítéssel és F-gáz tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Hosszú élettartam

A szerelés során olyan, szakemberek által jól ismert de mégsem használt technológiákat alkalmazunk, amelyek a készülékek műszaki élettartamát lényegesen meghosszabbítják.

Valódi garancia

A tőlünk vásárolt és általunk felszerelt készülék esetleges meghibásodása esetén nincs kereskedő és klímaszerelő egymásra mutogatása.

Magas minőség

Nemcsak értékesítünk és szerelünk, hanem tanácsadással, szakértői és tervezői tevékenységgel is támogatjuk, segítjük ügyfeleinket. A telepítés minősége fontosabb, mint maga a berendezés, mert a legjobb készülék is hamar tönkremegy a az elkapkodott telepítés következtében.

Sokéves tapasztalat

Sokéves, magas szintű hibakeresési és javítási gyakorlatunk van. Az alapos helyszíni felmérés biztosíthatja a környezeti feltételeknek és az egyéni igényeknek megfelelő optimális árajánlatot.

Kedvező árak

Versenyképes árakon dolgozunk, mert ügyfeleink hosszú távú megelégedettsége a legfontosabb számunkra.

Mindig elérhető szerviz

Mindig elérhető, minőségi szerviz szolgáltatást biztosítunk. Minket később is megtalál.

Nincs kiszállási díj

A vidéki helyszíni felmérés kiszállási díját a szerelés után a munkadíjból jóváírjuk.

Készülék választék

A gyártók versenyének köszönhetően a klíma berendezések választéka napról napra egyre szélesebb. Szívesen segítünk a megfelelő típus kiválasztásában, akár telefonon, akár helyszíni felmérés során.

Ha Ön olyan készülék típust szeretne felszereltetni, ami nálunk nem elérhető, akkor lehetőség van arra, hogy Ön bárhol megvásárolhatja a készüléket, mi pedig szakszerűen felszereljük azt. Ez esetben garanciát természetesen csak a szerelési munkára tudunk vállalni. De van egy sokkal jobb ajánlatunk.

Három nagy és megbízható kereskedelmi céggel állunk szoros és speciális együttműködésben azért, hogy biztosíthassuk 1) a legkorszerűbb, 2) a legjobb minőségű, 3) a legújabb készülékeket, de egyidejűleg 4) a legolcsóbb vásárlási lehetőséget. Közvetlenül ezen cégek weboldalain választhatja ki az Önnek legjobban tetsző klíma berendezést, de nem kell bajlódnia a tényleges vásárlással. Ugyanis a kiválasztott készüléket mi elhozzuk Önnek és pontosan ugyanazon az áron számlázzuk, mint ami a kereskedő cégek webáruházaiban látható.

Hűtéstechnikai webáruház partnereink:

PLanning Trading
Cyber Elektronik
Rcool