Profi Szerviz

Kiemelkedő minőség és megbízhatóság műszaki szakértőktől

 

Autóklíma szerviz

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy pillanatnyilag olyan sok épület klíma és hőszivattyú telepítési munkánk van, hogy az összes szakemberünk túlórában is dolgozik. Ezért autóklíma javítást jelenleg nem tudunk vállalni. Igyekszünk megoldani ezt a problémát, folyamatosan keressük a szakembereket. Köszönjük az érdeklődését és megértését!

12 évvel ezelőtt kezdtük. Két év alatt a nullából Pécs legnagyobb ügyfél forgalmú jármű klíma szervizévé nőttünk fel. A csúcson voltunk 5 évig. Abbahagytuk, mert felhígult a szakma. Minden sarkon klíma töltő műhelyek nyíltak. Senki nem javított, csupán töltöttek. Az volt az egyedüli szempont, ki a legolcsóbb. A tudás értékét veszítette. A betanított munkások szakmai színvonalára nem akartunk lemenni. Az autóklíma javítást abbahagytuk és mással foglalkoztunk. Pár éve végre megalakult a Nemzeti Klíma Védelmi Hatóság. Azóta csak a korszerű szakképzettségű profik dolgozhatnak. Ez végre a mi pályánk, a mi versenyünk, ahol a tudás számít. Várjuk Önt a műhelyünkben.

 

Amiért érdemes minket választani:

Mi megjavítjuk a jármű klíma berendezését. Nem csak tölteni tudunk…

Nincs ismeretlen eredetű, kétes módokon regenerált hűtőközegünk. Csak vadonatúj, német, ISO-9001 minősítésű hűtőközeget használunk. Sohasem töltünk be az Ön autójába használt hűtőközeget. Még azt sem töltjük vissza, amit az Ön autójából fejtettünk le. A hűtőközeg, ha egyszer már bent volt a rendszerben (hiába van jelen a szárító szűrő), a kompresszor kopásából származó fém szemcséket, az olajban oldott savat, oxidokat és nem kondenzálódó gázokat (melyek rontják a hűtő teljesítményt) tartalmaz. Minden csepp hűtőközeget, amit bármilyen okból lefejtünk, veszélyes hulladékként megsemmisítésre leadjuk.

A márkaszervizekben és az autóklímás cégek műhelyeiben automatikus működésű klíma töltő gépeket használnak. Mi ilyen gépet nem használunk, a következő ok miatt. Azok a berendezések úgy működnek, hogy a hűtőközeget egy, a gépben elhelyezett palackban tárolják. A töltés előtt az adott jármű klíma berendezésében található hűtőközeget a gép lefejti a központi palackba, mert a gép a lefejtés során tudja megmérni, hogy mennyi hűtőközeg volt a rendszerben eredetileg. Vákuumolás után pedig a központi palackból tölti vissza a gép a járműbe az előírt mennyiséget. Ez látszólag nagyon elegáns eljárás, de van egy súlyos elvi hibája. A járművek klíma rendszerében a hűtőközeg szennyeződik. A szennyezett hűtőközeget az automata gép a saját palackjába fejti le, amiben az eredetileg tiszta hűtőközeg és a sok más autóból leengedett hűtőközeg keveréke található. A gép ezzel a kétes összetételű eleggyel tölti fel a jármű klíma rendszerét. Ez a módszer olyan, mintha az Ön autójába olajcserekor a mások autójából leengedett fáradt olaj és némi új olaj keverékét töltenék be. Vagy mint a nyilvános WC papír és kézmosó nélkül.

A kiszerelt klíma kompresszor üzemi paramétereinek mérését a javítás után próbapadon végezzük el. Nem az autóba történő visszaszerelés után derülnek ki a kompresszor esetleges további hibái (pl. szállítási teljesítmény csökkenés).

Sok éves, magas szintű hibakeresési és javítási gyakorlatunk van.

A munkánk minőségére évek óta nem volt egyetlen panasz sem.

Versenyképes árakon dolgozunk, mert ügyfeleink hosszú távú megelégedettsége a legfontosabb számunkra.

Minket később is megtalál!

Valódi garancia! 1 év teljes körű garanciát nyújtunk az általunk elvégzett munkákra és az általunk biztosított anyagra.

Gyors, pontos, tiszta munka.

 

Autóklíma árak

 

 

 

 

    Kapcsolat:

    Telefon: +36 30 780 4674

    Fax: +36 72 310 259

    profiszervizpecs@gmail.com

    7624 Pécs, Tiborc utca 38/C

    Minőség biztosítás, esetleges

        panasz: +36 20 923 4386